Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Temmuz 2022, 00:53   #7
beston
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nostalji 1998-2004 yılları arası

Mylife Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Vay be seneler, tüplü bilgisayar... koskocaman bir mazi, beni de geçmiş yıllara götürdü.

Arada maziyi hatırlamak lazım 😊

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Besto ☺
Yillar once de, su an da insana positiv enerji veriyorsun.
Sempatik arkadasim,
Aynen gecmis yillara goturdun bizi, yesil ekranlar geldi aklima ☺
Hep mutlu ol sen

😊😄 sağollll ferooooo gülmeyii seviyorummmm yaşlanmakk yookkk 😉

Cemalizim Nickli Üyeden Alıntı
Polat Alemdar gibisin abi maşallah

Eyw kardeşim biraz var ama çaktırmıyoruz 😉

Ocean Nickli Üyeden Alıntı
yumurta gibi oğlansın azizim eli yüzü pak, şair burada ben o yıllarda irce girerken siz topa agu diyordunuz demek istiyor ahaha.

😆😆 uleynnn alemsinnnnn sende parlakkk uşaksınnn 😁😉

Siyah Nickli Üyeden Alıntı
Hocam sen hiç yaşlanmıyor musun?

valla kardeşşş , enerjisi düşük insanlarla arkadaşlık kurmuyorum bunu dene Özgüvenin artacak 😊

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver