Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Haziran 2022, 22:46   #13
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Karanlığında teksin

xena Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sen bu alemde mizahcının kralısın ! oldu mu ?
battaniye yoktu yorganın altından yazdım pekala tesekkür ediyorum demekki o zaman maviye küsmüşüm
iyi ki varsın, gördüğüme sevindim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

insanları güldürmek zor meziyet artık, pek çoğu intiharın eşiğinde yaşıyormuş gibi suratları asık, evlerine hapsolmuşlar. gülüşlerinde bile iğrenç bir çaresizlik var. eh biz de yaşlanıyoruz, enerjimiz tükeniyor yavaş yavaş, satırlar da güzel ve duygu dolu olunca mizahı bir kenara atasın geliyor.

üzerine bir kaç duble bir şey içince de sırası değil şimdi mizahın diyorsun, bir de aklıma rahmetli dedem geldi. yine geçmişte bir gün oturmuş karşılıklı içiyoruz bir anlatırdı ki 25 yıl yaşlanırdım oturduğum yerde, dedem ise 25 yıl gençleşirdi. kendimizi 50 yaşında iki eski dost gibi denize bakarak konuşurken bulurduk. hiç de duygusal biri değilimdir oysa ki.

hah işte şimdi seni görünce de aynen öyle hissettim; uzun zaman geçti, seni görmek, yazılarını tekrar okumak güzel, varlığınla neşelendirdin tekrar bizleri.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet