- Forum Adı/Adresi: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- Forum Sloganı: Henüz banner için slogan belirlenmedi. Title'ımıza göre en kaliteli genel forum sitesiyiz, açılışta da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Kalite, asla tesadüf değildir." ibaresini uygun gördü.
- Forumun Kullanıcılara Açıldığı Tarih: 27 Haziran 2022 Pazartesi
- Forum Sahipleri: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Eftamintokoftiden (@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])
- Forum Genel Sorumlusu: Zeze (@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])
- Forum Teknik Sorumluları: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- Forum Grafik Tasarımcısı: Mango (@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])
- Forum Adminleri: Cheerful
- Forum Versiyon ve Sistem: vBulletin 3.8.6, Patch Level 1 (LİSANSLI)
- Hosting Sağlayıcı: Güzel Hosting. Özel yapılandırma ile Cloudflare kurulacak.
- Forum Hakkında Detaylı Bilgilendirme: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
---
Öncelikle herkese uzun bir sürenin ardından merhabalar. Bilen bilir, ekim ayında forumlara ara verdiğimi belirten bir duyuru ile veda etmiştim. O zaman söylediğim söz; “her güzel şey bir gün biter” idi. Şimdi de diyorum ki; “Her son, yeni bir başlangıçtır!”.
Konuyu çok da uzun tutmak istemiyorum. Dileyen arkadaşlar yukarıdaki açılış konusu bağlantısından gerek ilk gönderide bulunan açıklamayı, gerekse ilk girişini yazdığım ikinci gönderide yer alan benim açıklamamı okuyabilir. İlk günden gayet keyifli bir ortam oluşturduk. 6 kişilik bir deneyimli, profesyonel ve yıllarını forum yöneticiliğiyle geçirmiş kurucu kadro ile forum kültürünü etik değerlerden, kaliteden, nitelikli içeriklerden, adaletten ayrılmadan yeniden yaşatabilmek için geldik. Sizleri de aramızda görmekten mutlu oluruz.
“Ada sahillerinde bekliyoruz.”