Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Haziran 2022, 14:37   #21
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Geveze.ORG #Help Ekibi | Haziran 2022

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hobi için yapılan şeylere karşı değilim, insanlar yapmaktan hoşlandığı ve keyifli vakit geçirdiği şeylere bir kısım zaman harcayabilirler amma velakin soyut bir eyleme anlamından fazla değer yüklemek ve onu hayatının merkeziymiş gibi görmek ancak ve ancak somut bir gerçeklik elde edemeyen insanların başvuracağı bir davranış biçimidir. hayat sanki sadece "help" denen oluşumdan ibaretmiş gibi davranan insanlar var ve bu nereden baksanız tutarsız bir davranış. bu sadece "help" denen oluşum değil hayatın her anlamı için geçerli.

zaman, biz ne yapınca boşa harcanmaz ki diyebilirsiniz. evet aslında her yaptığımız şey bir zaman kaybı" deyip konuyu felsefi bir münazaraya dönüştürmek istemiyorum ancak burada vermek istediğim mesaj şu, her şey kararında güzeldir. insanlar bir olguya hayatın olmazsa olmazı gibi bakmamayı öğrenmeli.

bu sizin sunucunuzun özelinize hitaben yazılmış bir yorum da değildi genel bir serzenişti zira ben bilmem hangi sunucunun helpi nasıldır, değildir 10 seneden fazladır sunucuya girmiyorum. gelelim finale evet eleştiri güzeldir, sürekli benimle aynı fikirde olan insanlardan hiç haz almıyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver