Bence zaten sanal evli mutsuz ayrilmis ilgisiz kalmis insanlarin yeri.Zaman zaman ben neden burdayım diye dusundum ama sitemi seviyorum.Cogunluk evli.Sanalda dolasması yanlis cumle olmus bana göre eglenmek insan olan herkesin hakkı.Ve kesinlikle sanal ilk önce evli mutsuz yada ayrılmış insanların yeri.Zaten bekar isinde gucunde okuyan kesimi sanalda gormek zor.Bizim gibi evde oturanlar haric
)
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:54 -->-> Daha önceki mesaj 11:49 --
|
Damla Nickli Üyeden Alıntı
|
Merhaba,
pardon da 7/24 sanalda kalmanın nesi normal.? Kaldı ki, araştırmanın ya da öğrenmenin gündüzü de var öyle değil mi.?
Son bir şey, yorumlar o kadar saçma ki (sadece sizin ki değil) Evli insanların eşleri bu şekilde takılsa ne yaparsınız acaba ? Empati önemli.
|
Evli olupta esine ilgi gostermeyen itip kakan kücümseyen,kendisi dısarda arkadaslarıyla keyif yapıp esini eve hapseden bir çok insan var.Esi ile mutlu bir yuvası olan kisilerin sanalda olacagini dusunmuyorum ama bir es sanalda egleniyorsa baska kisilerle farkli muhabbetlere giriyorsa kesinlikle diger esin ilgisizligindendir diye dusunuyorum.