|
Tanem Nickli Üyeden Alıntı
|
Bazen insan ruh ikizini bulduğunu düşünür böyle bir karar verir fakat ben çok doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü o kadar sürede hiç kimse kimseyi tanımaz ki yeri geliyor nice evlilikler son buluyor tanıdım zannettiği 40 yıllık eşlerini tanıyamıyorlar.Bir insanı tanıyıp evlilik kararı almak çok zor bir durumdur bu kadar kolay değildir.Bazen hayatımızı ilgili hayati kararlar alırken daha sağlıklı düşünerek karar vermeliyiz.Sonunda üzülen biz olmayalım.Evlilik ciddi bir kurum Üçbeş gün sonra sıkıldım istemiyorum arkami dönüyorum böyle şeyler kaldırmaz.
|
Çok haklısın Tanemcim
İnsanlar evliyken bile hala daha birbirini tanıyamıyor ne kadar sevgili kalırlarsa kalsınlar ya da ne kadar süredir evli olurlarsa olsunlar…
her insan aslında birbirini tam olarak tanıyamıyor, her gün birbirinin yeni yeni özelliklerini keşfediyor yeni yeni tanıyor
Bu durum biraz O’nu bulmaktan yani doğru insanı bulmaktan geçiyor olabilir mi ki, gerisi ufak tefek hallolabilecek sıkıntılarsa eğer..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dileklerin için teşekkür ederim, henüz evlilik yok