Konu: Çözüldü snotice giriş
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Haziran 2022, 12:36   #5
High
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: snotice giriş

Kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum ama bende böyle bir KOD arıyordum. hash okutmalı Toprak hocanın bu Kodunu gördüm. Bende Alper hocanın toplu proxy ekleme aliasesi ile bir şeyler yapmak istedim ama yapamadım toplu proxy ekliyor ama proxy ipler den portu ayırabildiysem de proxy iplerin sonunda ki : karakterini sildiremedim. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:snotice:*Client connecting*: { var %nick = $token($token($4-,2,58),1,32), %ip $token($token($4-,2,64),1,41) if ($level(%nick) == muafnick) || ($level(%ip) == muafips) { return } elseif $hfind(prox,%nick,1,W).data && !$hget(prx,%nick) { .hinc -msu20 prx %nick echo -a %nick 1d Proxy olarak algılandınız.. echo -a Proxy Nick Girisi - Bulunan Veri: $+([,$chr(32),$hget(prox,$hfind(prox,%nick,1,W).data),$chr(32),]) } elseif $hfind(proxip,%ip,1,W).data && !$hget(prxip,%ip) { .hinc -msu20 prxip %ip echo -a $+(*@,%ip) 1d Proxy echo -a Proxy IP Girisi - Bulunan Veri: $+([,$chr(32),$hget(proxip,$hfind(proxip,%ip,1,W).data),$chr(32),]) } } alias iekle { if ($dialog(Proxy_ekle)) { dialog -c Proxy_ekle } | dialog -ma Proxy_ekle Proxy_ekle } dialog Proxy_ekle { title "Hash Proxy Ekleme" size -1 -1 264 163 option pixels box "Ekleme yapmak için dosya seçin", 1, 11 6 240 130 button "Proxy IP Ekle", 2, 33 34 197 80, normal text "Yüklenen Proxy Adet:", 3, 62 140 108 16 text "0", 4, 171 140 50 16, center } on 1:dialog:Proxy_ekle:*:*:{ if ($devent == init) { } if ($devent == sclick) { if ($Did == 2) { Var %F = $SFile($mIRCDir,Txt Dosyasını Seçiniz,Ekle), %eklenen = 0 If (%F) { Var %I = 1 While ($Read(%F,%I)) { Var %F1 = $Read(%F,%I), %j = $regsubex(%F1,/(^\d+\.\d+\.\d+\.).+/gi,*@\1*) if !$hget(p,%j) { hadd -m p %j hsave -o p proxip.x inc %eklenen } inc %I } } did -o Proxy_ekle 4 1 %eklenen } } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet