Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Haziran 2022, 21:02   #30
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forum ve Tazminat Davası

Never Give Up Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Zaten konuyu okumamışsın sanırım ben mesajlarım konularım silinsin demiyorum. Orada üyeliğimin kalmasını istemiyorum. Bunu da defalarca söyledim.

Ben zaten avukatla konuştum. Tabii ki konu mesaj silinmez. Ben onu zaten konuda yazdım. Dilekçe yazdırdım da savcılığa daha vermedim.Profilini silme hakkı vardır, ben de bu dedim. Sen insanca güzel bir dille ifade ediyorsun. Karşı hukuki gerekliliği yerine getirmiyor.. KVKK bu hakkı tanımış..

Yoksa 13 bin mesaj attığım emek verdiğim bir yer de şey yapmak..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Saygı yok, sevgi yok. Çok büyük bir hayal kırıklığıdır benim için..
Benim ilk üye olduğum forumdur..

Beni forumlarda tanıyan herkes bilir, yanlış davranışlarım olmuştur. Kişiliğimi karakterimi kimseye ezdirmem. Uzatmak da istemiyorum aslında bu konuyu..

Zaten onun için başlatacağım..

Benim istediğim Xenforo’da var bu sistem, biliyorum. Oradan ipim, mailim, profilim onların kalmasını istemiyorum. Yoksa mesaj silinsin konu silinsin diyen yok. O zaman niye oldun öyle olmaz aynen

vay arkadaş ne ağlamışsınız ne duygusal masturbasyon kasmışsınız yok kişisel verilerim yok ip adresim, yok mailim. sanki çok matah bilgiler evirip çevirip kıvırıp ip adresinizi soksunlar bir yerlerine ne faydaları olacak ? girip sallamasyon yeni açtığınız bir mail ile değiştirseydiniz bu kadar yaygara koparacağınıza. başka da bir bilginiz yok zaten.

sanki sizin bilgileriniz devlet sırrı. sanki milli istihbarat teşkilatının sabotaj manifestosu var içeride. girdiğiniz her siteye çerezlerinizi ve ip adresinizi bırakıyorsunuz zaten.

btk bile bu bağlamda, kimin kaç dk kimle hangi sitede ne görüştüğünü kayıt altına alıyorlar ve bunu yasal dayanağı olmadan yapıyor. daha yeni gündeme düşen ve ortaya çıkan abone deseni ve log kayıtları skandalı yaşandı. 2013 yılında eski bir ABD Ulusal Güvenlik Dairesi (NSA) çalışanı Edward Snowden'ın kamuoyuyla paylaşmasıyla ortaya çıkan, telekomünikasyon şirketleri aracılığıyla gerçekleştirilen dinleme ve izleme skandalının bir benzeri bir süredir BTK eliyle Türkiye'de gerçekleştiriliyor. BTK Başkanı "gizli" ibareli bir yazıyla 313 internet sağlayıcı firmadan log kayıtlarını ve abone desen yapısını istiyor. Ne zaman hangi siteye, saat kaçta girdin, ne kadar durdun, hepsi fişleniyor.

Oluşturulan profilinizde;

Tabi hangi siteye hangi saatte girdiği ve ne kadar kaldığının yanında abonelerin; tc kimlik numarası, adres, vergi numarası, meslek kimliği sunduysa onun seri numarası hatta ve hatta annesinin kızlık soyadına kadar bütün bilgileri talep ediliyor. Aşağıda paylaşılan fişlenen tüm bilgiler yer alıyor ananın kızlık soy adından kütüğüne kadar hepsi var. Kimlere nasıl satılıyor bu veriler kimbilir sen de düşmüşsün kıçı kırık bir forum profili derdine.

devletin bile bunu yapıyorken milletin bunu yapmamasını beklemek pollyannacalık resmen.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver