Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Haziran 2022, 11:17   #9
Toz
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sarılmak, Erkeklerde Hiçbir Etki Yaratmıyor

Siyah Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yapılan araştırma zaten çiftler arasında olduğu için düşüncen doğru çıkmaz sanırım ama yinede güldürdü.: )

merhaba siyah bey, uzun zamandir iletisimde olmamistik. bende gülümseyerek baslıyorum açıklama yazıma. bu sekilde bir eleştirel mesajınıza şaşırdım desem yeridir. sizden böyle bir soru ya da yorum sizinle az da olsa bir iletişimde olmamızdan dolayı sanırım beklemiyordum. biraz daha geniş bakmanızı umardım. olsun, bilgilendirmeyi her daim sevmişimdir.

duygu her yerde aynidir ama duygu her yerde ayni sekilde yasanmaz. insanlarin sosyo-ekonomik durumları bile düşünme tarzını etkilediğine göre aynı durum duyguyu nasıl yaşayacağını da etkiler. ki bunun için yazılmış yüzlerce makale, hatta tez var. mesela sosyo-ekonomik durumu iyi olan insanlar sosyo-ekonomik durumu düşük olan insanlara göre daha olumlu bakış açısına sahipler dolayısıyla da daha çözüm odaklıdırlar. velhasıl, bilmek ve inanmak arasında bile fark var iken yurtdışını mesken edinmiş insanın kültürel farkları ile ülkemiz insanın yaşayış ve düşünüş biçiminin aynı olabileceğini söyleyebilir miyiz burada? hayır tabiki.

hem bölgesel hem de yaşantısal olarak kendi ülkemizde bile çok farklı adet, inanç, gelenek ve göreneklerimiz bulunmakta. metropol şehir yaşantısının içinde gelişim gösteren bir genç ile herhangi bir bölgemizin kasabasında yaşayan başka bir gencin ya da karadenizli bir ailenin gelenekleri ile büyümüş bir kişi ile, ege de yetişmiş bir başka insanın yaşam tarzları, beklentileri, duygu durumları ve benzer durumlara karşı bakış açıları birbirinden çok farklıdır.

şimdi tüm bu anlattıklarımın ışığında gülümseyen yorumunuzu bahse konu araştırma ile ilintileyebilirseniz, aslında benim yanıtımın çok deminde olduğunu anlayacaksınız. sevgiler selamlar efenim.

Konu Toz tarafından (10 Haziran 2022 Saat 11:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: harf hatası.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet