Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Haziran 2022, 22:16   #8
tugbu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Beston neden bir anda kayıtlı uye iken arge oldu?

NucLeaR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ar-ge nin yolu bizim mideden geçiyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ctrl'nin dediği gibi bizi güzel bir şekilde ağırlaman gerekiyor öncelikle sonrasına ne olmak istiyorsan duruma göre değerlendirilir.

Bir tatlıya özel üye mı yaptınız bestonu :/ vay arkadaş
Demek köyde mangal ısmarlasam forumu üzerime yaparsınız siz ozaman sjssjs

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:15 -->-> Daha önceki mesaj 22:14 --

CtrL Nickli Üyeden Alıntı
Ben sana söyleyim:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] birgün bizi Etiler'e davet etti. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve forumdan 2 kişi daha vardı. Bize çay ısmarladı, ünlülerin yediği tatlılardan yedirdi, ne olduysa ondan sonra oldu. Cem YILMAZ ağzının tadını biliyormuş bu arada..

1 bardak çaya özel üye rankı beston cok zekisin anlamıştım zaten...

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:15 -->-> Daha önceki mesaj 22:15 --

huri Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyi biri ya.

Ayni zamanda tayyipciymiş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dedi

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:16 -->-> Daha önceki mesaj 22:15 --

CracK Nickli Üyeden Alıntı
bak şimdi bende merak ettim beston nasıl ar-ge oldu ?

Olur adam bir tatliyla kandırmış ahahahaha

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver