Cevap: Uşak'ın tarhanası meşhur birde taksici carpediem=D
| tugbu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Harbi güzel mi ? Guzelse yolla hemen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:11 -->-> Daha önceki mesaj 20:11 --
Kırmızı helva mı vay hem kirmizi hemde helvaa ben yemem yanında uyurum onun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:16 -->-> Daha önceki mesaj 20:11 --
Ben su keşkeki bi yemedim yav merak ediyorum
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:17 -->-> Daha önceki mesaj 20:16 --
Sen kayserilisin kendine gel hacı ,sen bize 40 tanesi 1 kaşığq sigan mantı yolla Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Senin neyi beğenecegini bilirim ben ondan dedim :p güzel tabiki kizz meshurr hem
Gel bigun seni düğüne götürelim burda biz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. düğün yemeği ye Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|