Harbi güzel mi ? Guzelse yolla hemen @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:11 -->-> Daha önceki mesaj 20:11 --
|
vioLeta Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
:d kırmızı (gelin) helvası yolla sen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. afiyetle yesin bol cevizli
Keşkek imiz de var aaa Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tarhana bol acılı olsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çakın bol bol dağıttı geçenlerde djjdks
|
Kırmızı helva mı vay hem kirmizi hemde helvaa ben yemem yanında uyurum onun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:16 -->-> Daha önceki mesaj 20:11 --
Ben su keşkeki bi yemedim yav merak ediyorum
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:17 -->-> Daha önceki mesaj 20:16 --
|
Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ben her şeye katılmam ama buna katılıyorum nedense... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sen kayserilisin kendine gel hacı ,sen bize 40 tanesi 1 kaşığq sigan mantı yolla
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.