09 Haziran 2022, 12:22
|
#705 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: 'O konuşsun saatlerce dinlerim' dedikleriniz?
dsadssads @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'mmm 3 veya 4 kere yayında anlattım, burada da diyeyim duymayan olmasın, millet eksik kalmasın .dd
Yayında 50 dakika kadar konuğumdu sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], ama ne konuk fhgfhgfgg Konuşkan konukları severim, ama maşallah be arkadaş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
50 dakikada = 10 veya en fazla 15 dk ben konuştum, geri kalan sürede full Ocean kapladı, ama ben çok keyif aldım cidden, bir sonrakine de almayı düşünüyorum Ocean seni, arada kahve felan yaparım, sen konuşursun iyi olur Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|
| |