Yaklaşık 2 sene evvel köyüme dönüş yaptım ve tavukçuluk yapmaya başladım...geldiğimde bir çuval buğdaya 78 lira veriyordum simdi 280 lira...yol yapmış,kö
prü yapmış,uzaya çıkacakmış? Daha dün gibi hatırlıyorum YERLI UÇAĞIMIZ 2008 DE GÖKLERDE?? nerede?...yol yapmış,kö
prü yapmış,araba yapmış,park bahçe yapmis...tarim bitmiş,eğitim desen içler acısı,işsizlik almış başını gitmiş.. Bir tane gencin yarından umudu kalmamış memleketten kaçmak için fırsat kovalıyor...
Biri çıkmış ssk yi kim batırdı demiş,biri yol yaptı demis,biri bilmem kaç sene önce hastanede rehin kalıyorsunuz demiş...hep aynı ağız slogan gibi dillerde...bildiğiniz başka şey yok!! Ama kimse demiyor yav kardeşim millet sefalet içinde yaşarken,sadece karnını doyurmak için yaşarken bu şatafatlı hayat nedir diye? Hayatında ülke dışına çıkamayacak adam bana uçak yaptik diyor,kendi arabasıyla seyahat edemeyecek adam yol yaptık diyor...devalüasyon nedir diye sorsam cevap veremeyecek adam bana dolarla ekonomiye saldırı yapılıyor diyor...Şeytan insanı fakirlikle korkutur...
Benim oyum Mansur Yavaş başkana