Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Haziran 2022, 16:40   #21
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Alayınızı Öperim

SNOOPY Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben daha yakışıklıyım buradanda yazarım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

azizim, ben yakışıklı değilim zaten deyip mütevazi bir beyefendi çizgisi sergileyeceğimi düşünüyorsan yanılıyorsun! benden yakışıklı olabilirsin ama kadınların musa yerine firavun tercihi sebebiyle ben daha şanslıyım !

tugbu Nickli Üyeden Alıntı
Sjsjsjss
bizede bulaşır mı malum forumda aynı ortamdayız bestonla
aşı mı olsak napsak

bilim dünyası henüz bu kadar gelişmedi, kanseri yenebiliriz ama bu zihniyeti asla! ahaha. fazla konuşma çıkart telefonunu seni küçük sincap yavrusu!

beston Nickli Üyeden Alıntı
Oşinssssi severim bana nazı geçen nadir katoliglerden biridir 😉

Dikkatli ollllll @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] burası er meydanıııııı 😁

değil mi azizim burası er meydanı ! ama unutulmamalı batıda düello vardır burada pusu ! bunu bilen herkes her kavgaya inmez meydana çıkmaz !

Petrus'un organize ruhunu göğsümde taşıyorum! meryem ana kilisesine piskopos olabilmek için kpss sınavına girdim islamiyet sorusu sordular. sonra bana da kızıyorlar vay efendim neden böyle aykırısın.

Run Nickli Üyeden Alıntı
Gençlik iksiri içmiş bu adam, sürekli gençleşiyor. Neyse öpücüğü de aldık gidelim ahah.

azizim çok basit bunun iki formülü var, 1-evlenmemek, 2-bolca sevişmek ahaha.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver