Cevap: 2023 Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayınız Kim?
| Monarch Nickli Üyeden Alıntı
|
Yapılan hizmetler nerde onlarıda listelermisin ? 2002'den önce neler yapılmış ve 2002'den 2022 ye kadar neler yapılmış tek tek listele bakalım. Devlet yönetmek kolay değil. avrupa ekonomisi ile Türkiye'nin ekonomisi birmi batmış olan ülkeyi kurtardı neden geçmiş dönemler konuşulmuyor. adamin biri düz yolda giderken ayağı kayıp düşüyor suçu devlete atıyor.
| Hizmet ? Dediğin ne Avrupa da yıllardır kullanılan e-randevu sistemini aktif ettiler Sağlıkta çığır açtık sen devlet hastanesinden 3 aydan önce randevu alabiliyor musun ?
Hizmet ? Yol park mesire yeri yandaş müteahhitlere yaptırılarak benim ödediğim vergilerle , Suriyeliler cirit atsın diye , Cidden Bir Hollandaya gitte park ve mesire alanı gör , yol görmek istiyorsan da Almanya ya git , ondan sonra konuşalım olur mu ..
Tüm hepsinin dışında herşeyi bir kenara koy ; Senin ülkende açlık sınırının altında bir dünya insan var , först leydimiz 5milyonluk çanta takıyor bak , çanta ? AMA MÜSLÜMANIZ ?
Allah için az açın gözünüzü kendinizi düşünmüyorsunuz bari çoluğunuzu çocuğunuzu düşünün.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:34 -->-> Daha önceki mesaj 02:31 --
| Monarch Nickli Üyeden Alıntı
|
Yapılan hizmetler nerde onlarıda listelermisin ? 2002'den önce neler yapılmış ve 2002'den 2022 ye kadar neler yapılmış tek tek listele bakalım. Devlet yönetmek kolay değil. avrupa ekonomisi ile Türkiye'nin ekonomisi birmi batmış olan ülkeyi kurtardı neden geçmiş dönemler konuşulmuyor. adamin biri düz yolda giderken ayağı kayıp düşüyor suçu devlete atıyor.
|
| Never Give Up Nickli Üyeden Alıntı
| Arkadaşlar inanın siyaset tartışmak boş ben hepsinin çaldığını biliyorum bu isimlerin..
Boş yere siyasiler tartışmayın..
Poltikacılar ve din adamları asla güven olmayan iki sınıftır her daim devletten çalarlar. | Dostum sana katılıyorum herkes yandaşçıLık yapıcak, yapmıştır , yapacaktır ama bunlarınkisi çok başka bir boyut artık.
3 tarafı denizlerle çevrili , Mezopotamya gibi bir verim tükürdüğün yerden ot biten bir ülkeyi nasıl büyük bir çaba ile bu kadar fakirleştirebilirsin ? Bunu neden sorgulamıyoruz..
Türk Lirasının değer gördüğü tek bir gelişmiş ülke var mı ?
Senelerdir iktidardasın kaç kez develasyon oldu ne kazandı TL ?
__________________ 𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα vє
αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..
Konu diShy tarafından (06 Haziran 2022 Saat 02:36 ) değiştirilmiştir.
|