05 Haziran 2022, 20:09
|
#11 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Evlilerin gece yarısı sanalda dolaşması
| Ocean Nickli Üyeden Alıntı
|
başlıkta bir sakınca yok ancak "aşk meşk" deyip geçiştirmek; evli olan ve gece yarısı sanalda dolaşan herkesin bir halt yeme potansiyeline sahipmiş gibi bir intiba oluşturmuş.
burada önemli olan husus gece yarısı sanala girmesinden ziyade biriyle mesajlaşmanın içeriği ve sıklığı önem taşır. yoksa evli veya değil hepimiz illa ki birileriyle mesajlaşıyoruz şu ortamda.
mesela evli olup da, gülücüklü, şekerimli, tatlımlı, canımlı, dert yanmalı, özel hayatına dair bilgilerini paylaşmalı, eşinden/yengeden yakınmalı mesajlaşmalar dönüyorsa sohbetin içeriğinde evet o insandan korkun. duygusal boşluk içindeki kişi bu sorunları eşiyle halledeceğine derdin dermanını başkalarında aramaya başladıysa zaten o evliliğin temelleri çoktan yıkılmıştır.
yoksa gece yarısı foruma girmişsin, bir kaç post atmışsın, ekşisözlük'te entry girmiş veya okumuşsundur. bunlar olağan şeyler ben de gündüzleri sanal ortamları pek aktif kullanmam geceleri daha çok tercih ederim bu evli veya bekar olmamdan bağımsız. o yüzden ne demişler kişi kendinden bilir işi.
olayı büyütmenin ve genellemenin bir gereği yok, her mesajlaşmayı çiftleşmeye çağrı olarak algılamayın, evli kadın veya erkek biriyle mesajlaşabilir bilgi alışverişi yapabilir.
örneğin ben ekşisözlük'te bir başlık açtığımda veya bir entry girdiğimde konu ile alakalı onlarca mesaj alabiliyorum bunların içinde pekçe evli de insanlar olabiliyor.
merhaba forum üyesi, merhaba ekşisözlük yazarı seninle daha önce sevişmiş miydik ? demiyoruz :-)
| Bu tittle şey gibi değil mi evli sanalda imdaaoovt! HEM DE GECE YARISI ?
__________________ ..let's raise a glass or two to all the things i've lost on you.. |
| |