Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Haziran 2022, 13:05   #18
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Vefatinin 39. Yilinda Necip Fazil Kisakürek'i Rahmetle Aniyoruz

TrayN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi ben vatan haini olduğumu öğrendim, garip . Kim birine vatan haini diyorsa gerçek hain odur benim nazarımda. Mehmet Akif Ersoy da Atatürk ile ters düşmüştür, şimdi Mehmet Akif Ersoy vatan haini mi.

Ayrıca hem yıllarca hapis yatmış hemde çok fazlaca sefalet çekmiştir necip Fazıl Kısakürek. Yazdığı şiirlerin anlam bütünlüğü veyahut verdiği hissiyat bir şairden fazlası olduğunun ispatıdir esasen. Lakin anlayana...

atatürk'ü sevmemek haktır, sevmeyebilirsin. ancak atatürk'ün önderliğinde kurulan bir ülkede sevenlerini tahrik etmek amacıyla dile getirmek, kaleme almak bilmem ne çocukluğudur. ters düşmek başka bir şeydir, dergide, gazetede hakaret etmek başka bir şeydir. cumhuriyetin laiklik prensibinden mi rahatsızdır, yoksa cumhuriyetin bölünmezliği ilkesinden mi bilemem ama cumhuriyet düşmanı bir insan olmak demek vatan nezninde yediğin kaba sıçmak anlamına gelir yani vatan hainliği.

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ölmüş ve hakkın huzuna çıkmış bir MÜTEFEKKİRE Hakaret ve acı sözler ne kadar acıdır be gençler üstadımıza... Üstad ne kadar güzel kapak yapmış cahillere...

hadi diğer arkadaşı kaale alıp yorum yapıyorum da sen zaten vasıfsız birisin. iki necip fazıl şiiri, yazısı okudum diye ordinaryus oldum mı sanıyorsun anlamıyorum.

şu adamı savunan zavallıdır gerçekten.

başını koyduğu her dava adına, istidat ve güç gördüğü bir çok kişiye, emperyalist güçlere yalvarmayı, onlardan şefaat dilenmeyi, başbakanlardan dilenci gibi para istemeyi "üstad"lık olarak tanımlıyorsanız varın cahilliğinizde boğulun.

Dedecan61, TrayN bu mesaja tepki gösterdi.

Konu Ocean tarafından (05 Haziran 2022 Saat 13:06 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver