Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Haziran 2022, 22:42   #41
Lose
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bu forum ortami cok nankör yaa.. :(

Regex Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], onun erkek olduğunu ilk ben ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2011 yılında çözmüştük. Hatta @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a da söylemiştim, ifşalayalım falan diye sonra boşverdik. Abazan erkeklerimizin sırf kadın sandığı için help ve bilimum konularda psikolojik sorunluyu, bir yetkinliği olmadığı halde nasıl göklere çıkartıp yalaklandığını izleyip izleyip gülüyorduk. Yanlış hatırlamıyorsam 2013 ortası gibi de itiraf etmişti. Ne günlerdi ahah.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Senin en fosil halin bile yeni nesli cebinden çıkarır kanka. ^^

keske bizlere de soyleseydiniz yahu. ne rezillikler yaşadık hahah
kız gruplarında falan vardı
bütün dedikodularimiza,kızsal mevzularimiza hakimdi asjfk

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biz eskiler birbirimizin açığını pek ortaya dökmeyiz. malum belli bir yaş ve olgunluğa ulaşmış insanlarız. ayrıca eskiden evet burada daha kaliteli,kendini bilen insanlar vardı. bak mesela benim forum sorumlusu olduğum dönemde şu tavırları sergilesen seni barindirmazdim. eğleniyor olabilirsin ama haddini aşıp üyeleri taciz ettigin oluyor. hoş değil.

Konu Lose tarafından (03 Haziran 2022 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver