|
Giant Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Konuyu abarttıkça abartıyorum... Chat'e bakmamam lazım sadece X nickli user ile derdim.. Takip.. Baloncuk ile onun konuşmalarını takip etmek aklıma geldi.. Tamam ediyorum da fazlalıkları var. Özelime X'in kanalda yazdıklarını yansıtıyorum o konuşmalar da bana baloncuk ile geliyor... Bu şekil işe yarıyor. Fakat fazlalıkları var. Baloncukta nick.txt yazısı var. Özele de çift çift geliyor yazılar. Özelde nick txt yazmasındı.
1. satıra eklediğim kod ;
| msg Unique $+($nick,.txt) $nick $chan $1- Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on *:text:*:*: if $findtok(%takiplist-,$nick,32) { $iif(!$window(@Takip),.window -en @Takip) | .aline @Takip 2 $+ $chr(171) $+ $date $time $+ $chr(187) Nick: $nick Kanal: $chan Msg: $1- | write $+($nick,.txt) $time Nick: $nick Kanal: $chan Msg: $1- | msg Unique $+($nick,.txt) $nick $chan $1- } [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] /watch?v=cGYr_WHuLcs |
msg Unique $+($nick,.txt) kısımlarındaki $+($nick,.txt) bölümünü kaldırırsan o sorun düzelir. .txt'li kısım write ile dosyaya yazdırmada lazım, özele rapor sunarken buna gerek yok. Tam hakim olunmadan uyarlanmaya çalışılmış kod sanırım.
Çift gitme sorununa gelince, kodları bölük pörçük değil de tam eklediğin gibi buraya kopyalarsan; kodu yorumlayıp çift gönderen kısmı çıkartayım ya da farklı bir hata varsa return ile durduralım.