Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Haziran 2022, 18:23   #1
vioLeta
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Doğum Günün Kutlu Olsun * aLyammm

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Doğum Günün Kutlu Olsun güzeller güzeli @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmm benim. Narin, iyi kalpli, merhametli, taze anneee
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ben zaten kutlamistim doğum gününü amaaa neden tekrar kutlamayayim :$
Benimm narin inci kuşummm
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
seni tanıdığım günden bu yana hep hepppp değerin daha da katlandı bende sana olan sevgim ve saygımı biliyorsun. Her koşulda kalplerimiz hep birrr

Sen benim canimm arkadaşım, dostum, sırdaşım, minnoşummm..

Geçen sene burada bu konuyu açarken sayılı zaman sonra en güzel anne olacağını söylemiştim. Şimdi ise bu gerçek... Tanıdığım en güzel annelerden birisin.

Rabbim her daim ailen ve sevdiklerinle beraber nice güzel günler nasip etsin sana
canımın en içiiii. Aynı gökyüzünü paylaştıkça sen benim hep birtanemmsin.

İyi ki doğdun

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet