Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Haziran 2022, 14:24   #13
tugbu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bu forum ortami cok nankör yaa.. :(

fatal Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sdkfşj.
burda bi kadın vardı.
baya bi manita falan yaptı aylarca.
milletten para falan da aldı.
sonra bi gün çıktı.
hakkınızı helal edin.
ben erkeğim dedi gitti.
kafayı yersin.
forum ortamları nankör ama.
bu konu ne alaka onu çözemedim sdff.

Oha sjssj :d para verenlerde kusura bakmayın da baya salakmış sjssj

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:49 -->-> Daha önceki mesaj 13:49 --

huri Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sensin fosil, edepsiz. Ben ne diyorum, sen ne diyorsun?

Sjsjsj :d

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:50 -->-> Daha önceki mesaj 13:49 --

Araz Nickli Üyeden Alıntı
asdfjk
su perisi miydi neydi kullanıcı adı ;d alayınızla da bir geçmişi olmuştu

Alayi mi ahahahaa :d Allah için nick yaz nolur kimmiş o para veren enayiler merak ettim ssjsj

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:24 -->-> Daha önceki mesaj 13:50 --

kCkmkrOp Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayatımsu beni özledin mi gel gel @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aşkımı rahat bırak ben senin için her zaman buradayım..

Baska forumdan yazmis @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ona istinaden yazdım niye @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendini savunamiyor mu ki???

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konusunda yanılmış öyle yazmış bana, kiyamam hesna naptin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ye :d kızcağız forumu terketmiş bak senin yüzünden

Konu tugbu tarafından (02 Haziran 2022 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver