Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mayıs 2022, 11:10   #1392
huri
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: En Nefret Ettiginiz Sey

tugbu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kiz teyseeee kocaa aramıyorum zaten kendimi sizin gibi bos beleş insanlara ayar vermeye adadım teyzecimmmmm
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

siz koca bulamadikca bana sarıyorsunuz ya hani çok hoşuma gidiyo
eğleniyorum sizin gibilerle

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:05 -->-> Daha önceki mesaj 11:03 --

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] koca bulduğunda düğüne beni de çağır demek chat sitelerinde koca var ben girmiyordum ama bak teyze oralardakilerden adama hayir gelmez ben seni Ankaradan evlendireyim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:06 -->-> Daha önceki mesaj 11:05 --

Ankaralilar iyidir teyze
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:07 -->-> Daha önceki mesaj 11:06 --

Bu ikiside takmış bir kocaya
deli midir nedir sjsjsj
benim için erkende sizi artık mezar paklar teyzeeeeeee @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ah. Senden ne hıyar ne cacık hiçbir şey olmaz. Bazı insanlar boşa kürek çekmektir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet