26 Mayıs 2022, 08:05
|
#25 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Basin saolsun Not’um
| Feronia Nickli Üyeden Alıntı
|
Merhaba Arkadaslar
Cok degerli dostumuz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’un bir suredir tedavi goren babasi malesef vefat etmistir. Dostumuza ve Ailesine sabirlar diliyor acilarini paylasiyoruz
Cok sevdigim, kiymetlim, dostum, ailem gibi gordugum notum, acini en derinden hissetim canisi.
Uzakta da olsak, biz bir aileyiz.
canim yaninda olmayi oyle cok isterdim ki. Cok uzgunum, yanina gelemiyorum burdan acini paylasiyorum
Cok cok uzgunum, Allahm rahmet eylesin, mekani cennet olsun, Allah sizlere sabir versin.
acini paylasiyoruz, senin icin her zaman burdayiz canisi.
Basiniz sagolsun my sister, canim, kiz kardesim, kiymetlim, dostum..
| Canım arkadaşım Allah razı olsun Amin çok sağol.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:51 -->-> Daha önceki mesaj 07:51 --
| Burak Nickli Üyeden Alıntı
|
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun.
| Amin Allah razı olsun
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:52 -->-> Daha önceki mesaj 07:51 --
| BoRaN Nickli Üyeden Alıntı
| İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn
Allah babanıza merhametiyle muamele etsin inşallah mekanı cennet olsun başın sağolsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok üzüldüm | Amin sağolasın Allah razı olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:53 -->-> Daha önceki mesaj 07:52 --
| CtrL Nickli Üyeden Alıntı
|
Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun.
| Amin sağol dostlar sağolsun Allah razı olsun
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:54 -->-> Daha önceki mesaj 07:53 -- Amin Sağol kuzum düşünmen yeter bu acimdan alan razı olsun
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:55 -->-> Daha önceki mesaj 07:54 --
| AlwiN Nickli Üyeden Alıntı
|
Allah rahmet eylesin başınız sagolsun Allah geride kalanlara sabırlar versin.
| Amin sağol Allah razı olsun
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:55 -->-> Daha önceki mesaj 07:55 --
| blisss Nickli Üyeden Alıntı
|
sabırlar dilerim canım, başınız sağ olsun
| Amin Canım sağolasın Allah razı olsun
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:56 -->-> Daha önceki mesaj 07:55 --
| Che Nickli Üyeden Alıntı
|
Allah'ım ölen merhuma rahmet sizlere de sabrı cemillerini eylesin. Başınız sağolsun, Allah geride kalanlara uzun ömürler nasip eylesin. Hakkın rahmetine kavuşan merhuma yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum.
| Sağol amin Allah razı olsun.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:56 -->-> Daha önceki mesaj 07:56 --
| MoHaC Nickli Üyeden Alıntı
|
Maalesef söyleyecek söz,yazılacak kelime yok...Rabbım geride kalanlara sabır versin...mekanı cennet olsun
| Amin Sağolun .
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:57 -->-> Daha önceki mesaj 07:56 --
| SNOOPY Nickli Üyeden Alıntı
|
Allah rahmet eylesin
| Amin sağolun.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:57 -->-> Daha önceki mesaj 07:57 --
| Never Give Up Nickli Üyeden Alıntı
| Başın sağ olsun.. | Amin sağolun Allah razı olsun
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:59 -->-> Daha önceki mesaj 07:57 --
| Seyra Nickli Üyeden Alıntı
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Başınız sağolsun. Rabbim sabır versin. Zor bir imtihan
Allah Rahmet eylesin. | Amin sağol Allah razı olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:00 -->-> Daha önceki mesaj 07:59 --
| thelord Nickli Üyeden Alıntı
|
EmirAllah başınız sağolsun Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
| Amin sağolun
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:00 -->-> Daha önceki mesaj 08:00 --
| Risque Nickli Üyeden Alıntı
|
Allah (Celle Celalühü) mekânını cennet eylesin. Peygamberimiz ( Sallallahü Aleyhi ve Sellem ) komşusu olsun. Başın sağolsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | Amin sağol @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah razı olsun
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:00 -->-> Daha önceki mesaj 08:00 --
| gupse Nickli Üyeden Alıntı
|
Allah rahmet eylesin sizlerede bolca sabr versin ..
| Amin sağolun
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:01 -->-> Daha önceki mesaj 08:00 --
| Ece Nickli Üyeden Alıntı
| Cok uzuldum..
Rabbim rahmet ve merhameti ile muamele etsin..
Efendimiz s.a.v.'e komsu etsin..
Sabirlar diliyorum geride kalanlara.. | Amin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sağol Allah razı olsun
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:02 -->-> Daha önceki mesaj 08:01 --
| NurSima Nickli Üyeden Alıntı
|
Rabbim mekanını cennet eyLesin geride kaLanLara sabırLar versin...
| Amin inşallah Allah razı olsun
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:02 -->-> Daha önceki mesaj 08:02 --
| Ezgi Nickli Üyeden Alıntı
| Başınız sağ olsun | Amin sağolun
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:03 -->-> Daha önceki mesaj 08:02 --
| Stskeep Nickli Üyeden Alıntı
|
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
| Amin sağol Allah razı olsun
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:03 -->-> Daha önceki mesaj 08:03 --
| KartaL Nickli Üyeden Alıntı
Başın sağolsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rabbim sabırlar versin. | Amin şahin sağolasın Allah razı olsun inşallah.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:04 -->-> Daha önceki mesaj 08:03 --
| Selale Nickli Üyeden Alıntı
| Pek degerli @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , basınız sag olsun. Acınızı paylasıyoruz. Allah siz ve kıymetli ailenizden sabrını, cok degerli babanızdan da cennetini esirgemesin. Dualarımızdasınız. | Amin sağolun Allah razı olsun inşallah
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:05 -->-> Daha önceki mesaj 08:04 --
| Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Allah rahmetiyle muamele etsin İnşallah, geride kalanlarada sabır versin başın sağolsun... | Amin sağol Allah razı olsun
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:05 -->-> Daha önceki mesaj 08:05 --
| IneGoL Nickli Üyeden Alıntı
|
Basin saolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] can gerçekten üzüldüm
| Amin sağolasin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah razı olsun
__________________ 𝕯𝖊𝖗𝖎𝖓ღ𝕯𝖔𝖗𝖚𝖐
|
| |