Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mayıs 2022, 16:17   #7
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Alayınızı Öperim

Mara Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yaa oğlum sdfhgjhk Atma annem öyle fotolar seni kullanırlar kandırırlar temiz saf çocuksun sen
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

* günaha girersin, kul hakkına girer kardeşim....

ahah. çok doğru diyorsun bebeğim, itinayla hayal kurdurup, umut verip sonra yıkan, sevişmek için sevgili rolü yapan, kolayca seni seviyorum deyip, sonra terk eden, sevgilisinden ayrılmadan yeni bir sevgili bulan, sevgilinin en yakın arkadaşına yazan, yalan söyleyen saf, temiz, liquid, homojen, masum bir çocuğum ben. ama kalbim temiz ya yine de günaha girer miyim ? ahah.

Never Give Up Nickli Üyeden Alıntı
Madem kız öyle demiş ona atsana

Yani çok şey bir poz olmuş, salaş mı denir bilemiyorum ki..
Özgüvenini tebrik ederim ama..

azizim özgüvenin ne kadarsa, sen de o kadarsın, kullanmayı bilirsen çok iyi bir silahtır derdi bir abimiz. utangaç olma, üzülürsün, kırılırsın! özgüvenimi kullanmadığım tek yer otobüste bir kadının bana camı açar mısın demesidir. mörfi kanunları devreye giriyor açılmıyor camlar ahaha.

Konu Ocean tarafından (24 Mayıs 2022 Saat 16:21 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver