Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mayıs 2022, 04:37   #8
Never Give Up
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forum ve Tazminat Davası

SNOOPY Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Geçmişte bu forumdan birisine bende dava açmaya kalmıştım ama ismi sahte çıkmıştı.

Yok bu bahsettiğim kişi çok bilimdik birisi
Bugün avukatla görüştüm. Diyor ki mailin atıldığı tarihten itibaren forumlarda veri sağlayıcı, olarak geçtiği için KVKK kanuna göre tüm forum siteleri bir kişi üye silimi için başvurduğunda 30 gün içinde sildirmek zorundadır. Daha önceki attığım mesajlar gereği zaten haberdar olmadım deme imkanları yokmuş.

Zaten kanun bir yana sözleşme gereği de haklı konumda oluyormuşum. Site üyelik şartları açık..
Şimdiye kadar ki her şeyin kanıtı alındı.

Zaten eski bazı yorumları okutunca, hastaneden alınacak bir raporla kişilik haklarına saldırı nedeniyle ruhsal yıpranma nedeniyle tazminat alınıyormuş.

Bugün avukatla konuşunca açıkçası açma taraftarı oldum. Öyle forum sahibi benim istediğime istediğimi yaparım tarzı bir şey hukuken mümkün değilmiş. Veri sağlayıcısı olarak geçtikleri için mecburiyetleri var.. Mesela ben bu forumdan üyeliğimin silinmesini istesem silinecek, mesajlar foruma ait kabul ediliyor ama profil kişisel veri kapaamınsaymış. Adam bu kadar basit bir. Şeyi anlayamıyor.

Banlama ve istemiyorsan girme foruma tarzı şeylerin hukuki bir dayanağı yok.

Bakalım birkaç gün daha zaman vereceğim olmazsa bu iş davalık arkadaşlar..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İş buraya kadar getirmesini anlayamıyorum kendi de daha önce benzer şeyler yaşamış.. Bir insan kendi haksızlığa uğradıysa bence haksızlık yapmamalı.. Üyelik sildirme filan.. Sanırım halen eski ben sanıyor, o günler geçti büyüdük, kendi paramızı kazanan insanlar olduk

Çocuk değiliz artık.. Birisi istemiyorsa sileceksin üyeliğini bu kadar basit aslında, normal bir şey..

#SOMA

Konu Never Give Up tarafından (24 Mayıs 2022 Saat 04:42 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver