Röportajı ilk paylaşıldığında aralıksız izlemiştim ancak yorum yapma fırsatı bulamamıştım. Oldukça keyifli, bilgilendirici ve bir o kadar da akıcı bir sohbet olmuş. Devir konusunda da belirttiğim üzere @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] uzun yıllar sonra IF'i yeniden IF yapacak -ve yapmaya da başlamış olan- adamdır. Adaletine, yöneticiliğine tereddütsüz güvenilebilecek belki de yegane isim kendisidir. Tekrar hayırlı olsun.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Dinçer AYDOĞDU'yu ben de 2012'de R10'da bulmuştum. Kendisinden röportaj sözü de almıştım (IF için değil) ancak imkân bulamamıştım o dönemlerde. Son derece alçakgönüllü ve kaliteli biridir. Efsane Klavye Script'in yapımcısı olarak kalmamış, en son hâlâ farklı sektörlerde web alanında uğraş gösteriyordu. R10'u da WebMoney bozdurmak için kullanıyordu o sıralar. Görüntülü röportaj gelirse izlemesi keyifli olur. 200x sonrası nesil pek Klavye Script'i bilmez ama özellikle Klavye v5.0'ın yarattığı potansiyel, v6 için sürekli web sitesinden tarih verilmesi, v5.5 Elite, v5.99 Final vs. güzel şeylerdi bunlar.
Gerçi röportajda bahsini ettiğiniz yıllar, oradaki birçok anı şimdi istenilse de geri getirilemeyecek ve ulaşılamayacak şeyler. Bir jenerasyon daha eski olup o tarihe tanıklık etmeyi ve Yuzuk.Net döneminde bu yönetimle çalışmayı çok isterdim.
Hayatında başarılarının devamını dilerim Sinan abi.