Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Mayıs 2022, 18:17   #15
Lose
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Akrep Burcu 15 Mayıs 2022 Günlük Yorumları

fatal Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
nezaketiniz için tşk ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hnm, çok kibarsınız.
beni size yanlış tanıtmalarına izin vermeyin bazı userlerin (@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])
masum bi userım ben.
meziyetlerim: dilimi burnuma değdirmek, ayranın son yudumu ile tavuk dönerin son ısırığını aynı ana denk getirebilmektir.
msn adresinizi bekliyorum.

hay allah ;b bunlar da sana göre masum
kim olduğumu da bilmiyor kiyamam

DoRe Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sasırdım şuanda :ddjjjjkk neysem kadınlardan yana olmak lazım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üzgünüm sjjgdhj @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne diyorsa o dhjjjf

uzak durulması gereken erkekler kategorisi vardir bu forumda. listesinin ilk sırasında @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , ikinci sırada da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vardır asdfjk

Konu Lose tarafından (16 Mayıs 2022 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver