Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mayıs 2022, 23:49   #38
NucLeaR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forum Sahibi Sinan DEMİRTAŞ - NucLeaR

tugbu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çokkk cool

Owner bey diyeceksiniz ulan! :d

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:08 -->-> Daha önceki mesaj 23:06 --

Hocam hersey iyi hoşta arkadas kayırma isi var ?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dun EmekTardı ne is sjsj
Su sanalda ustlerde arkadas bulmam lazım benim ya sjssj hep amele.kalacam yoksa ahaah

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:09 -->-> Daha önceki mesaj 23:08 --

Sjsjsj çoluk çocuk ifte at koşturmasa biter buralar hey yavrum hey ssjsj

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:11 -->-> Daha önceki mesaj 23:09 --

Bu arada emeklerinden ve katkılarından ötürü sahsim ve forum adına @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mahşerin üç atlisına teşekkürleri bir borç bilirim.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:28 -->-> Daha önceki mesaj 23:11 --

Genel sorumlu ne oluyor tam olarak?
Bina yöneticisi gibi bisey mi? Ban yetkisi var mi bu arkadaşın? Bana takik bu üç atlı ben yine banlanırım ya hayırlısı:d

Ooo hoşgeldin gözün aydınn ne istiyor bu insanlar senden bilmiyorum vallahi kaç gündür gözlerim seni arıyor çok sevindim hoşgeldin tekrardan.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver