Çokkk cool
Owner bey diyeceksiniz ulan! :d
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:08 -->-> Daha önceki mesaj 23:06 --
Hocam hersey iyi hoşta arkadas kayırma isi var ?
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dun EmekTardı ne is sjsj
![Gülücük](images/smilies/mzhemoji/gulucuk.png)
Su sanalda ustlerde arkadas bulmam lazım benim ya sjssj hep amele.kalacam yoksa ahaah
![Gülücük](images/smilies/mzhemoji/gulucuk.png)
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:09 -->-> Daha önceki mesaj 23:08 --
|
ZeuS Nickli Üyeden Alıntı
|
Açık söyleyim forumu yavaş yavaş bırakmayı ve gitmeyi düşünüyordum ![:)](images/smilies/s1.gif)
Yaşımız kemale erdi, çoluk çocuk IF'de at koşturuyor diye düşünüyordum.
Taki başta @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve daha nickini sayamadığım değerli insanları görünce ve eskilerden sağlam kişileri arkadaşları bir bir görünce ve onların tekrar yönetime geçmesiyle bu kararımdan vazgeçtim.
Çok güzel bir röportaj olmuş sonuna kadar keyifle izledim, her iki tarafıda gönülden tebrik ederim...
|
Sjsjsj çoluk çocuk ifte at koşturmasa biter buralar hey yavrum hey ssjsj
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:11 -->-> Daha önceki mesaj 23:09 --
Bu arada emeklerinden ve katkılarından ötürü sahsim ve forum adına @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mahşerin üç atlisına teşekkürleri bir borç bilirim.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:28 -->-> Daha önceki mesaj 23:11 --
Genel sorumlu ne oluyor tam olarak?
Bina yöneticisi gibi bisey mi? Ban yetkisi var mi bu arkadaşın? Bana takik bu üç atlı ben yine banlanırım ya hayırlısı:d