20 sene öncesini hatırlattın Sinanım
Yuzuk.Net'in dominant olduğu yılları tekrar yad etmek güzel oldu.
O yıllarda @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ben sadece Yuzuk ile uğraşmıyorduk aslında. Teklan dışında, Klavye.com , muhabbet.net , sohbet.net sunucuları ile atışmalarımızın olduğu dönemler güzeldi
Forum tarafında ise ircforumlarının kuruluşu kolay olmadı aslında. 2 aylık test yaptıktan sonra tekrar sıfırdan forum kurulmuştu. Hiç unutmuyorum Mynet'in #YuzukCafe kanalında @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile birlikte ircforumları kuruluşunu konuşuyorduk. Hatta kanal topiğine ircforumları.net ismini yazdığımız için mynet tarafından kanal kapatılmaya çalışılıyordu
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için IF'in ne anlama geldiğini iyi bilirim. Yuzuk'de uzun zaman NucLeaR ve ben root olmamıza rağmen IF'i daha farklı global bir yere getirmek adına ve adil olması açısından yönetimine dahil olmama kararı almıştık. Bu sebeple NucLeaR'in yöneticiliğini ve adil yöneticiliğini iyi bilirim
Yıllar sonra @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile birlikte o Yuzuk motd'unu görmek benim için ayrı bir güzellik oldu. O yıllara ait çok güzel anılar var
Güzel röportaj olmuş. Teşekkürler @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]