Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mayıs 2022, 18:35   #14868
Regex
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (3)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Bahtiyar Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sene olmus 2022. Eski gunleri ozlemedim degil. Ama olmasaydi da olurdu diyorum. Hep @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yuzunden devam etmistim yillar once. Kanka bi ara arayip cok ozel sovecem sana bu yuzden.(: Simdi uzaktan bazi forumlari izliyorum. Su zamana kadar bazi seylerin devam etmesine sasiriyorum. Hele ki kimileri var hâlâ aptal aptal DDoS tarzi saldirilara devam ediyor. Uzaktan izliyorum ama bazi kisilerin ne yaptigini goruyorum, gosteriyorlar. Mobil uzerinden giris olmasaydi sanirim bir daha forumlara girmezdim. PC var ama sadece is icin kullaniyorum. Bir daha forumlarin teknik isleridir, yok ircdir kafamin kaldiracagi seyler degil. Pazartesi gununden itibaren cok yogun bir is temposu beni bekliyor. Sanirim bir izleyici olarakta pek fazla bulunamayacam forumlarda. Eski zamanlar guzeldi yinede.

Eskiler başkaydı be kankam. Seviliyorsun. Gece aradın beni de konuşamadık, müsait olunca araşalım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver