Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mayıs 2022, 09:52   #1
Dedecan61
# Forum Dedesi #
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fenerbahçe Opet 2-3 VakıfBank / Maç sonucu

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Misli.com Sultanlar Ligi Finali 4. maçında Fenerbahçe Opet'i 2-0'dan geri gelerek 3-2 yenen VakıfBank, setlerde durumu 2-2'ye getirdi ve şampiyonluk son maça kaldı.
Sultanlar Ligi Final etabının 4. müsabakasında Burhan Felek'te VakıfBank'ı ağırlayan Fenerbahçe Opet, setlerde 2-0 öne geçtiği maçta parkeden 3-2 yenik ayrıldı.

Fenerbahçe Opet’te Melissa Vargas 32 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi oldu.

İki takım serinin beşinci maçında VakıfBank Spor Sarayı’nda karşı karşıya gelecek. Final serisinin beşinci maçı 12 Mayıs Perşembe oynanacak.

Fenerbahçe Opet’i 2-0’dan dönerek 3-2 mağlup eden ve seride durumu 2-2’ye getiren VakıfBank’ta pasör Cansu Özbay ve takım kaptanı Melis Gürkaynak, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Cansu Özbay, ne diyeceğini bilmediğini söyleyerek, ”Çünkü bugün inanılmaz bir maçtı. Hala inanamıyorum nasıl kazandığımıza. 2-0 gerideydik, 3’üncü sette 19-16 gerideydik ama ondan sonra bir anda her şey değişti ve gerçekten VakıfBank olarak oynamaya başladık. Tüm takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Hepimiz inanılmaz bir maç çıkardık. Ayrıca Tuğba’yı ekstra tebrik etmek istiyorum. Oyuna girdiği andan itibaren mükemmel bir performans sergiledi” dedi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver