Konu: Ciğer Pate
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mayıs 2022, 15:38   #1
Çevrimdışı
Sarya
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ciğer Pate




Ciğer Pate
MALZEMELER
1 kg tavuk ciğeri
100 gr çiğ krema
1 çorba kaşığı konyak
1 su bardağı tavuk suyu
1 çorba kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı limon suyu
1 adet bir küçük soğan
1 çay kaşığı rendelenmiş muskat
tuz, karabiber

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

HAZIRLANIŞI
Tavuk ciğerlerine soğan, tuz ve karabiberi katıp, bir tencereye koyun, üstlerini örtecek kadar suyla on beş dakika haşlayıp, süzün. Soğuduktan sonra, mikserle tüm malzemelerle birlikte kanştırın, tavuk suyu, kıvamını bulana kadar azar azar ilave edin ve buzdolabında dinlendirin.Tavuk ciğerinin hazmı, kaz ciğerinden daha kolaydır. Ancak ciğer haşlandıktan sonra süzülerek elde edilen suyu kullanmamak gerekir.


Konu Sarya tarafından (05 Mayıs 2022 Saat 15:41 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan