Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mayıs 2022, 08:45   #14842
tugbu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

CtrL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba tugbu,
Seninle bu muhabbet seviyesinde bir samimiyetimiz olduğunu hatırlamıyorum.
Kendini neden bu kadar önemsedin, o kadar çıkarımda bulundun onu da anlamadım.
Yazdığın cümlelerdeki tezat okuyan herkes tarafından rahatlıkla anlaşılır, hem forum admini olduğumu yazmışsın, hem konuları gezdiğimi. Bundan daha doğal ne olabilir?
Hatırlarsan yönetim değişikliğinden sonra yaptığın moderatör başvurusuna da ben dönüş yapmıştım, bunlar rutin forum akışı yani, sen öyle çok şey yapma. : )

Aaaa kırıldın mı,incindin mi sajsja :d cok şey yapmam ben , tanıyanlar bilir sjssjs mod kesmez beni kardessss admin olmayı düşünüyorum senden emir alamam ben :d

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:45 -->-> Daha önceki mesaj 08:44 --

beston Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Aliiiii bu kıza dikkat et çook yaramaz , manyağaa benziyor sonra satın alır buraları 😁 @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıcamda getirisi var mı ona bakarım ben yoksa enayi gibi neden bana kazanç saglamayacak birseyi satın alayım ssjsj

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:45 -->-> Daha önceki mesaj 08:45 --

AnsweR Nickli Üyeden Alıntı
Karakterimizi satmayiz en azından :p

Adam bu ya karakterinizi napak ? Sjssj

Konu tugbu tarafından (05 Mayıs 2022 Saat 08:50 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet