Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2022, 22:38   #2
Feragat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Agresif giriş remotesi renk sorunu

MasteR06 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhabalar;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#Giriş:{ if $regex($1-,/Client connecting (on port 500*)/Si) { $iif(%:s >= 7,.gline $6 Agresif Giriş Tespit Edildi,inc -u3 %:s) } }

şeklinde bir remote yaptım. Remotenin amacı 500 ile başlayan porttan 3 saniye içinde 7 giriş olursa işlem yapmak. Remote de bir sorun yok doğru şekilde çalışıyor fakat snotice olmadığından giriş kanalından veri çektiğim için renkli ve ince yazılı bir veri çekiliyor.

Dolayısı ile giriş yapan nick

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
şeklinde gözüküyor dolayısı ile
şeklinde bir hata alıyorum. Bu ince yazı ve renk sorununu bir türlü aşamadım. Bu konuda üstadlarımızın yardımına ihtiyacım var.

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür eder. İyi bayramlar dilerim.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#Giriş:{ if $regex($1-,/Client connecting (on port 500*)/Si) { ;$iif(%:s >= 7,.gline $6 Agresif Giriş Tespit Edildi,inc -u3 %:s) echo -a :: $6 } }

Kod'da $6 ya denk gelen nedir bir bakar mısın Eğer nick denk geliyorsa
şu satırı
$iif(%:s >= 7,.gline $6 Agresif Giriş Tespit Edildi,inc -u3 %:s)

şöyle değiştirip bir dene

$iif(%:s >= 7,.gline $strip($6) :Agresif Giriş Tespit Edildi,inc -u3 %:s)

Bu da işe yaramazsa, kanala yansıyan giriş bilgilerini tam satır olarak vermen gerekebilir.

Not: Yıllar önce bir sunucuda direkt nick e gline atarken de bir problem olmuştu. Artık editlerden midir nedir bilemiyorum. Alakalı olmayabilir de.

i'm here sometimes

Konu Feragat tarafından (01 Mayıs 2022 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet