15 yıl cok iyi dayanmissiniz İstanbula ben bikac günlüğüne gitmeme rağmen nefes alamadım.Göle ayağımızı sokup balık tutabiliyor muyuzzz?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Muhteşem valla Karadenize benziyor.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:45 -->-> Daha önceki mesaj 15:43 --
Aha çadır kurmuşlar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bizim köy şehire 90 km o yüzden ben şanslıyım siz ağlayın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:51 -->-> Daha önceki mesaj 15:45 --
|
NucLeaR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sanırım 15 senelik istanbul yaşantıma son verme vakti geldi 21 sene yaşadığım şehre sakarya’ma geri dönme niyetindeyim bu aralar öyle düşünüyorum insanın yaşı ilerledikçe kalabalıktan kaçmak istiyor her hafta sonu tatilimde gelmeme rağmen insan özlem duyuyor buralara neyse hakkımızda hayırlısın olsun eskiler şey derdi “doğduğun yer değil doyduğun yer” ben artık öyle düşünmüyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Insan heryerde doyar bence, hayatı yaşamak daha güzel çünkü çok kısa + karın dediğin ekmeklede doyuyor icine domates peynir sjssjs. :d hakkınızda hayırlısı olsun.