Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Nisan 2022, 12:11   #5
tugbu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: F1 Emilia Romagna GP'si Tamamlandı: Kazanan Verstappen Oldu

Ocean Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yandaşı doyurmaktan fırsat kalırsa belki tekrar düzenlenir zira hükümet F1'e aktaracağı parayı çöp olarak görmektedir. Ayrıca bizim gibi eğitim seviyesi düşük toplumlarda fanatizm olmayan sporlar tutmaz.

ayrıca pistin yanlış konumu da cabası, eğer konum olarak antalya seçilseydi hem konaklama ve tesis açısından, hem türkiye'de yarışın yapıldığı mevsimin turizm yoğunluğu açısından çok daha güzel gelir elde edilirdi. bu da bir ihtimal yarışların hala düzenlenmesine olanak sağlayabilirdi. üstelik en ucuz biletin asgari ücretin yarisi kadar olması da cabası. tüm bunlar bir araya geldiğinde de türkiye gibi bir ülkede formula 1 tutmuyor maalesef. ortadoğu çöplüğüne doğru gidiyor ülke bu saatten sonra bir cacık olmaz.

Hocam nacizane yorumuna cevaben; bilet konusunda hemfikiriz,konum konusunda da hemfikiriz ama;

Siyaset sevmem tartişmamda ben dün alışverişe gittim bak abartısız en kotu araba reno ,vw,pejo :d acik otoparkta ben aracıma yer bulamadım kapali garaja gireyim dedim orda da bulamadım:d

Luks mağazaların çoğuda kalabalıktı o detaya hic girmeyeceğim simdi :d
Benzine zam yapılıyor ama trafik leş gibi ? Mesela bende benzinden dert yanıyorum ama toplu taşıma kullanmakta isime gelmiyor?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver