Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Nisan 2022, 14:04   #46
Zeynepcim
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şikayetim var

Mart ayında G..n makale ücreti adı altında şahsına yolladığım ödeme esnasında sende isteysedin odemeni. Yazdığım makaleler kopya ise neden paylaşım yaptin.olay tarihi makale paylaşım tarihine bakarsak saçma olmuş.500 tl borç diye yine şahsına yapmış olduğum ödeme 4 Nisan da hesabına düşmüş cuma günü EFT yapılmış olmasına rağmen site site dolanıp gecenin bir köru musterilerime tehdit hakaret benim şahsıma yapılmış tehdite edebiniz elvermis .sana da dediğin gibi ödeme alıyorsunuz neden hala hakkımda konusuyorsunuz dolandırıcı diye. Dolandırıcı dediğiniz kişi size neden ödeme geçmiş. Ayrıca ödeme atan kişi siz değilsiniz beni tehdit eden şahsi bilgimi paylaşan sizsiniz. Şunu belirtmek isterim, kız size ödeme atmış siz kapı kapı dolaşıp wp üzerinden şahsıma tehdit savurmak nedir derler adama? Beni geçtim başka siteleri tehdit etmek ne haddinize.. uyarmış olmama rağmen Zeynep tm birdaha şahsına küfür olmicak tehdit etmicek bahsi geçilen chapmann kulanicisi asla rahatsız etmeyecek diyen sensin. Bir sat geçmeden sitenin birine girip sitenizi kapaticam küfür ederek tehdit savuran kim? Tmm Zeynep ister ödeme ister öde konu kapandı diyen kim? Ödemn bende kalmaz ama şunlara ilet insanları tehdit etmesin küfür etmesin dedigim halde şahsi bilgilerimi paylaşan kim? Vicdan varmı bilmem olmasını ümit ediyorum ve hala göz göre göre paylaşım yaparım isteyene diyerek suç üstüne suç hakkınızda hayırlısı

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver