Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Nisan 2022, 01:17   #31
chapman
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şikayetim var

Zeynepcim Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Neler neler...
5237 sayılı TCK'nın 136. maddesinde “Verileri Hukuka Aykırı Olarak Verme veya Ele Geçirme” başlığıyla düzenlenen suçun madde metni şu şekildedir : Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Bahsi geçen site başta olmak üzere şahıslar adına e devlet üzerinden cimere şikayet dilekçemi vericegim. Öncelikle bunu belirtmek isterim..

Kimseden bana para yolla gibi bir talebim olmadı. Kimsenin alnına silah dayayıp bana para yolla demedim. Aldım ve ödeyeceğimi söylemiş olmama rağmen ilk taksit cebinize girmiş olmasina rağmen hakkımda şahsım adına site site dolanıp ödeme yapmadi dolandırıcı diye ithamlar, tehditler aynı zamanda hakaret içeren küfürlü konusmalar bende de var. Lakin paylaşmiyor yasal yoldan edilen hakaretlere asla sesiz kalmayacagimi söylemek ile beraber yasak olmayan sitede admin satışına içine katarak suç duyurusunda da bulunacağımi söylemem gerekiyor.

Tekrar edelim ilk taksit gelmiş olmasına rağmen şahsa hakkımda etmiş olduğu küfür ve tehditler nedeniyle + iznim olmadan şahsi kişisel bilgi paylaşımı yaparak işlenmiş olan suçu cimere şikayet ederek hakkımi arayacağım.

Normal de bu kadar sorunun muhatabı bir insanın mutlaka ya sanal ile ilişiğini kesmesi ya da onurlu bir şekilde alenen sahtekarlık yaptığını itiraf edip özür dilemesi gerekiyordu fakat görünen o ki bu onur ve özür kavramları sana çok uzak. Uzun uzadıya bir çok çirkefliğini anlattım ama sen olayın sadece bana hakaret edildi ve site içerisinde satılan adminleri ve özel hayatın verilerini 3. kişilerle paylaşmanın suç olduğundan bahsetmiştin elindeki bilgi belge ve dökümanları zaten avukata sunduğunda şuurlu bir insan seni dikkate almayacaktır çünkü alenen sahtekarlık yaptığın aşikar. '' Seni en güzel ve özetle Neyzen Tevfikin ''Ben sana'' şiiri zaten anlatmış. Daha önce okumayanların okumalarını tavsiye ediyorum. Şimdi yazdıklarını madde madde cevaplayacağım

1.Kimsenin alnına silah dayayıp bana para yolla demedim.

Bunu yapmadın ama borcum var Telefonumu satacagım ekonomik olarak dar boğazdayım geçinemiyorum zor durumdayım gibi insanların duygularını suistimal edecek şekilde bir dünya yazıların halen kayıtlı hem görsel hem de yazılı bana yardımcı olun borcumu SÖZ göndereyim dedin. Bu insanlar sana bunu gönderdikten sonra makalelerinizi ben yazayım ücreti dahilinde dediğin de seni yine dışlamadılar sen ne yaptın, kopya içerikleri insanlara yedirmeye çalıştın. Bu da yetmeti hem senin hem bizim tanıdığımız ortak arkadaşlarımıza siz de makale yazın normalde 5 tl ise 10 tl isteyin diyecek kadar insanların ceplerindeki paraya gözünü diktin bunların da logları var mesela bunlardan hiç bahsetmemişsin mesajlarında.

2. Aldım ve ödeyeceğimi söylemiş olmama rağmen ilk taksit cebinize girmiş olmasina rağmen hakkımda şahsım adına site site dolanıp ödeme yapmadi dolandırıcı diye ithamlar, tehditler aynı zamanda hakaret içeren küfürlü konusmalar bende de var

Toplamda 7binin üzerinde bir ödemen var sadece 500 tl iade yapmışsın onu da yine bizim tehditlerimizle konu açacağız mahkemeye vereceğiz diye beni site site sahtekar olarak aradınız demişsin şimdi herkesi engellemiş gitmişsin sana ulaşacağımız bir ne telefon ne skype ne de bir iletişim kuracağımız mecra var sürekli onlarıda KANDIRMAYA çalıştığın siteye girmiş seni sormuşsak bu kabahat mi? madem bu parayı ödemeye niyetlisin ilk ödemenden sonra 15 günden fazla bir gün geçmiş e hani çok onurlu ve gururlusun ya ödemeni yapsaydın o ödemeyi senin tercihlerine değil avukatımızın belirleyeceği tercihler doğrultusunda zaten senden alacağız.

3. Bahsi geçen site başta olmak üzere şahıslar adına e devlet üzerinden cimere şikayet dilekçemi vericegim

Bahsi geçen web siteleri legal ve iletişim bilgileri tüm kamuya açık ve denetlenebilir web siteleridir dilediğin kadar şikayet edebilirsin. Kaldı ki işin teknik kısmıyla alakalı yorum yapabilecek fikir üretebilecek ne bilgin ne de niteliğin var.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver