Cevap: Şikayetim var
Neler neler...
5237 sayılı TCK'nın 136. maddesinde “Verileri Hukuka Aykırı Olarak Verme veya Ele Geçirme” başlığıyla düzenlenen suçun madde metni şu şekildedir : Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Bahsi geçen site başta olmak üzere şahıslar adına e devlet üzerinden cimere şikayet dilekçemi vericegim. Öncelikle bunu belirtmek isterim..
Kimseden bana para yolla gibi bir talebim olmadı. Kimsenin alnına silah dayayıp bana para yolla demedim. Aldım ve ödeyeceğimi söylemiş olmama rağmen ilk taksit cebinize girmiş olmasina rağmen hakkımda şahsım adına site site dolanıp ödeme yapmadi dolandırıcı diye ithamlar, tehditler aynı zamanda hakaret içeren küfürlü konusmalar bende de var. Lakin paylaşmiyor yasal yoldan edilen hakaretlere asla sesiz kalmayacagimi söylemek ile beraber yasal olmayan sitede admin satışına içine katarak suç duyurusunda da aynı zamanda atan hesabın yurrtdisi para trafiginin araştırilmasi hususunda adlı mercide görüşücegimizi söylemek isterim.
Tekrar edelim ilk taksit gelmiş olmasına rağmen şahsa hakkımda etmiş olduğu küfür ve tehditler nedeniyle + iznim olmadan şahsi kişisel bilgi paylaşımı yaparak işlenmiş olan suçu cimere şikayet ederek hakkımi arayacağım.
Konu Zeynepcim tarafından (23 Nisan 2022 Saat 00:43 ) değiştirilmiştir.
|