Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Nisan 2022, 04:05   #25
SatO
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şikayetim var

chapman Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu işlerin nasıl işlediği konusunda elbette bizim de bir fikrimiz var, sanırım avukatlık stajınızı bu forumda tamamlıyorsunuz. WhatsApp ve diğer sosyal mecralarda yazışmasında hesabın sahibi bir başkasıyla yaptığı yazışmayı delil olarak kullanabilir. Ayrıca grup halinde yapılan yazışmalarda her bir grup üyesi yazışmayı delil olarak kullanabilecektir. Bu durumlarda kişilerin özel hayatının gizliliğine herhangi bir ihlal yapılmadığından elde edilen deliller hukuka uygundur açıklamasını avukatımız bize iletti.

Dikkat ederseniz konuda onu mahkemeye vereceğiz ya da mahkemelerde süründüreceğiz gibi bir iddiamız yok, bizim asıl derdimiz aslında toplumsal bir mesaj yani ikaz amaçlı bir konu olarakta kabul edilebilir. Hırsıza bu kadar yol göstermenizi de algılayamadım açıkcası.

kımsenın kımseyı kolladıqı yok hukuki kuralları çok iyi bilirim ben ben bahse edileni tanımam etmem
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver