Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Nisan 2022, 05:06   #12
chapman
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şikayetim var

NorthernLights Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
chapman Burada sana da sorulacak sorular var.

Birincisi, bu kadar makale girdikten sonra mı aklına geldi kopya içerik kontrolü?
İkincisi, şifrelenmiş bir ağdaki özel görüşmeyi, 3. şahıslara(yani buraya) kopyalamak için karşı taraftan izin aldın mı?

Sen dolandırıldığını ima ederken, Haberleşmenin gizliliğini ihlal ve özel hayatın gizliliğini ihlal suçları işlediğinin farkında değilsin. Karşı taraf sana dava açsa 2'şer seneden 4 sene cezası var. Haklıyken haksız duruma düşmek böyle bir şey işte... Yasal yollar haricinde konuşma geçmişini paylaşamazsınız.

Geçmiş olsun her iki şekilde de...

Sanırım okuma ya da okuduğunuzu idrak etme probleminiz var ilk mesajımda ''Sonra kendisine yine sohbet ve chat ile alakalı içerikler üretmesi için yeni siparişler verdik toplamda 40 adet ve yine piyasanın çok üstünde bir fiyata yazdırdık ben kendisine içeriklerle alakalı h1 h2 h3 başlıkları verdim ve 400 450 kelimelik fakat bu sefer arkadaş işin kolayını bulmuş olmalı ki tüm içerikleri dakikalar içerisinde kopyala yapıştır yöntemi ile bizlere gönderdi ben de içerikleri aldıktan sonra SmallSeotools test aracında işin garanti olması adına sorgulattım ve tabii ki sonuç malum tüm içerikler kopya kendisine hemen yazdım bu içerikler kopya ve bunu hem bana hem de o bahsettiğimiz arkadaşa niye yaptın diye haliyle serzenişte bulundum'' Tırnak içerisine aldığım bölümü dikkatli okursanız zaten kendisine durumdan bahsetmişim diğer ikinci ve üçüncü paragrafta yazıların bize teslim edildiğinde kontrolünü sağladığımı ve kendisine de bildirdiğimi beyan etmişim.

Şifrelenmiş özel görüşmeyi karşı taraftan izin alarak paylaşmama gerek yok. Sistemli veya planlı bir şekilde görüşme içeriklerini paylaşmadım delil ve ispat niteliğinde olan bu yazışma ve görseller mahkemeye de sunulacaktır burdaki amaç toplumsal bir uyarı niteliğindedir. Kaldı ki yazışmalarda kişinin özel hayatına dair bir bilgi verilmemiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet