Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Nisan 2022, 04:43   #8
chapman
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şikayetim var

NucLeaR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çok geçmiş olsun dostum bir benzerini 2 sene önce yaşadım ve anında suç duyurusunda bulundum yaklaşık 1 ay önce karşı tarafın avukatı benimle iletişime geçip anlaşmak istediklerini dile getirdi ödediğim miktarın 2 katını ödemek zorunda kaldılar konu kapandı paranı alırsın ama şahsın teklif ettiği 500’er taksitle ama mahkeme yoluyla bi şekilde alırsın düşüncesindeyim Allah beterinden korusun..

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:43 -->-> Daha önceki mesaj 04:39 --

tugbu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Teknik kısmından anlamıyor demişsiniz madem bunu biliyordunuz neden bu kadar yüksek meblaları hic çekinmeden ödediniz burda sizde hatalısınız kusura bakmayın ( şahsi tanımam )
Makale işinde bu kadar paralar mı dönüyormuş ya vay be..Bizde öğrenir kralını yazardık bilseydik

Geçmiş olsun

Merhaba tugbu,

Aslında olay o kadar karışık ki neresinden tutarsanız tutun elinizde kalıyor ilk mesajımı okuduysanız zaten ödemeyi yani ilk 2000TLyi ortağımdan tatlı dilini ve masum yüzünü kullanarak almış yani ben yetişinceye kadar toplamda 7bin TLnin üzerinde bir ödeme almış yoksa göz göre göre ikinci bir kere ticaret yapmam deli saçması olurdu.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet