Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Nisan 2022, 10:38   #4
tugbu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Doğum günün kutlu olsun * tugbu`m

Yaaa cok tesekkur ederim unutmuşum ben
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

🌼🌼🌼🌼

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:37 -->-> Daha önceki mesaj 10:35 --

PySSyCaT Nickli Üyeden Alıntı
Dogum gunun kutLu oLsun baLkupu..

Nice sagLikLi.. mutLu.. ve huzurLu yiLLara sevdikLerinLe..

SeviLiyorsun tepeLiLere kafa tutan SevimLi Hackerimiz..

cansın hackerıda unutmamış "d ahahah öpüyorum cokca

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:38 -->-> Daha önceki mesaj 10:37 --

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
canim iyi ki dogdun, iyi ki varsin
Nice guzel saglikli huzurlu yillar dilerim
Love you ❤

Me too canım benim vefalım, güzellik:*

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:38 -->-> Daha önceki mesaj 10:38 --

DoRe Nickli Üyeden Alıntı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bugün hep gülümse ve her zaman gülümsemek için bir neden bul kendine. İyikim tanıdım seniii güzel yüreklim

Doğum günün kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yeni yaşında, üzüntü, stres ve hayal kırıklıkları sana uğramasın. Her şey gönlünden geçtiği gibi uğrasın yaşamına. Bu yaşınla birlikte tüm dileklerin umarım gerçekleşir.
İyi ki doğdun.

Kocaman kocaman öpüyorum iyiki tanımışım sizi :*

Konu tugbu tarafından (18 Nisan 2022 Saat 10:39 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver