Cevap: Benim Eşsiz Bir Makaleye İhtiyacım Var Diyorsanız
Merhabalar benim de ufak çaplı aile ortamı bir sosyal paylaşım sitemiz ve sohbet programı var elbet sitemizin gelişimi ve reklamı için makale yazılımı şart ben de 3 haftadır Zeynep kardeşimiz ile birlikte çalışıyorum ve bu 3 haftada zaman zarfı içerisinde kendisinden ayrılığa düşecek olduğumuz bir durum olmadı çalışmalarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum Sizlerin de makale yazılımı vesaire gibi ihtiyacınız varsa kendisini öneririm
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:49 -->-> Daha önceki mesaj 14:46 -- Merhabalar benim de ufak çaplı aile ortamı bir sosyal paylaşım sitemiz ve sohbet programı var elbet sitemizin gelişimi ve reklamı için makale yazılımı şart ben de 3 haftadır Zeynep kardeşimiz ile birlikte çalışıyorum ve bu 3 haftada zaman zarfı içerisinde kendisinden ayrılığa düşecek olduğumuz bir durum olmadı çalışmalarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum Sizlerin de makale yazılımı vesaire gibi ihtiyacınız varsa kendisini öneririm Zeynep ile Allah'ın izniyle ömrümüz olduğunca ve bu işlerin içerisinde olduğumuz sürece uzun yıllar çalışmayı düşünüyorum Hayırlı çalışmalar.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:49 -->-> Daha önceki mesaj 14:49 -- Merhabalar benim de ufak çaplı aile ortamı bir sosyal paylaşım sitemiz ve sohbet programı var elbet sitemizin gelişimi ve reklamı için makale yazılımı şart ben de 3 haftadır Zeynep kardeşimiz ile birlikte çalışıyorum ve bu 3 haftada zaman zarfı içerisinde kendisinden ayrılığa düşecek olduğumuz bir durum olmadı çalışmalarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum Sizlerin de makale yazılımı vesaire gibi ihtiyacınız varsa kendisini öneririm Zeynep ile Allah'ın izniyle ömrümüz olduğunca ve bu işlerin içerisinde olduğumuz sürece uzun yıllar çalışmayı düşünüyorum Hayırlı çalışmalar. |