|
Cannabis Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sales departmanı için en uygun kişi. Net admine vip üyelik satacak kadar'da yetenekli Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bahsettiği gibi kibir'den ego'dan çok uzak ve sempatik bir kişiliği var. Uzunca süre irc hayatına ara vermiş olmama rağmen bakmak için TRSohbet girdiğimde beni unutmamış sales lideri olarak kalmam için ikna etmeye'de çalıştı. Sanırım admin satmayı planlıyordu ama ben oper admine para vermiyorum SteLLa emekçiyim ben (=
Görüşmesek'de kendisine değer veriyor arkadaşım olarak kabul ediyorum. IRCd ortamlarında güzelliklerle anımsanıyor olmanı ve başarılarının devamını diliyorum.
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oyyy oyyyy seni unutmak mümkün mü canını severim ya senin güzel düşüncelerin için çok tsekkur ederim .Güzel dostluklar unutulmuyo heleki eski dostlar o yüzden çok kiymetlisin bebeğim
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:08 -->-> Daha önceki mesaj 17:33 --
Kesinlikle yaşamak güzel şey kardeşim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hele bı aksi şey soyleseydin kesmistim. Güzel dusuncelerin için çok teşekkürler genç karizmatik ve yaramaz kardeşim...
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:09 -->-> Daha önceki mesaj 18:08 --
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.