Cevap: İçinden Geçeni Söyle...
Ah benim altın kalpli melegim, moral olarak verilen bu destegin tarifi inanın yoktur. Cıldırıyorum yeri geldi ama sanırsam benim alnıma yogunlugu yazmıslar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Hic bir calıstıgım yerde bu konuda yuzum gulmedi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sızlanırım, mızmızlanırım ama su verilen guzel moral ile o huysuzlugum hemen ucuverir gider Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Mesefeler uzak olsa bile gonuller kapı kapıya bakıyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bundan daha iyisi de her kula nasip olmaz
Kattıgınız deger icin minnettarım bal tanesi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ En büyük kavgalarımız dudaklarımız arasında olsun; hatta birbirine girsinler, ayırırsam ş*refsizim ! |