Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2022, 11:27   #15
NorthernLights
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Renkfm ' e Sales Desteği

24 senedir bu işin içinde olan biri olarak, shell masraflarının ne olduğunu gayet iyi biliyorum. 580 kişilik bir sunucu sahibi olarak, bana VDS'in maliyeti 2,49€ ile 10€, toplamda 2 VDS makine mevcut. İşi bilen insanlar, shell firmalarına ya da sunuculara çok para kaptırmıyor. Weblerimiz için de 2,49€'ya ayrı bir VDS makinemiz mevcut. Domainlerin yıllık gideri de, domain başına 75TL. Tekniğini de oturup kendiniz öğrenip, yaparsanız ya da bu işi sizin yanınızda durup yapacak düzgün insanlar bulursanız, problem yaşamazsınız.

Unreal 3.2 gibi 20 küsür senelik yazılımı kullanırsanız, açıklarını kapatmak için para ödersiniz. Yani, sattığınız 1 root admin parasına sunucunun zaten aylık masrafını rahat rahat çıkartıyorsunuz. Masraflara fazla para vermek sizin seçiminiz.

Kolay gelsin, başarılar dilerim.

Stelina Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
BenSu yaa sende mi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Biliyosun aslında çok becerikli hırslı biriyim . Sadece foruma ilgim yoktu. Sabah uyandım beynimde şimşekler çaktı.
(Şimşek = Violeta ) bi deneyim dedim. BenSuu seni çok seviyorum can dostum + telefonuna bak sesini özledim ..

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:12 -->-> Daha önceki mesaj 11:01 --

Düşüncenize saygı duymakla birlikte emek verecek insanlara değil hali hazırda radyomuza emek veren yayıncılar içinden seçilecek ki emeklerinden ötürü küçük bir teşekkür hediyemiz gibi birşey . Ayrıca trsohbet ailesi olarak emeğe çok fazla saygı duyuyoruz evet sales olarak admin satışları yapıyoruz ama help departmanına emek veren kullanıcılarımızı ücretsiz ekliyoruz. Onlinesi fazla sunucuyu bensimseyen emek kullanıcılarımızdan da ücretsiz ekliyoruz. %100 para mantığıyla zaten bakılmıyo emek veren zaten emeğinin karşılığını alıyor.Sanırım bilmediğiniz birşeyde Sununucunun giderleri shellinden makinasına tekniğinden webine kadar ciddi rakamlar ödüyoruz .Bir çok büyük sunucunun ayakta kalabilmesi için sales gereklidir bence ...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver