BenSu yaa sende mi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Biliyosun aslında çok becerikli hırslı biriyim . Sadece foruma ilgim yoktu. Sabah uyandım beynimde şimşekler çaktı.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (Şimşek = Violeta ) bi deneyim dedim. BenSuu seni çok seviyorum can dostum + telefonuna bak sesini özledim ..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:12 -->-> Daha önceki mesaj 11:01 --
|
NorthernLights Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Para ya da yetki için performans gösterecek birinden hayır gelmez. Bir işi gönülden yapacak biri değilse, varlığının çok bir önemi yoktur bence. Zaten sales mantığına başından beri ters bakan bir kültürümüz olduğundan, çok mantıklı gelmedi. Talep olur mu? Olur ama hayır geleceğini düşünmüyorum. IRC tutkusunu ticarethaneye çevirmek, Türk IRC kültürünün köküne bomba koyan bir düşüncedir.
Kolay gelsin.
|
Düşüncenize saygı duymakla birlikte emek verecek insanlara değil hali hazırda radyomuza emek veren yayıncılar içinden seçilecek ki emeklerinden ötürü küçük bir teşekkür hediyemiz gibi birşey . Ayrıca trsohbet ailesi olarak emeğe çok fazla saygı duyuyoruz evet sales olarak admin satışları yapıyoruz ama help departmanına emek veren kullanıcılarımızı ücretsiz ekliyoruz. Onlinesi fazla sunucuyu bensimseyen emek kullanıcılarımızdan da ücretsiz ekliyoruz. %100 para mantığıyla zaten bakılmıyo emek veren zaten emeğinin karşılığını alıyor.Sanırım bilmediğiniz birşeyde Sununucunun giderleri shellinden makinasına tekniğinden webine kadar ciddi rakamlar ödüyoruz .Bir çok büyük sunucunun ayakta kalabilmesi için sales gereklidir bence ...